Vrolijk Pasen met het Witte Paard

Begin april is het weer zo ver, de eerste feestdag van de lente staat op de planning. Pasen! Dit tweedaagse feest wordt vaak gevierd met lekker eten en eieren zoeken. Ook de bekende paashaas is vaak van de partij. Het Witte Paard geeft jou tips om deze Pasen tot een succes te maken. Lees snel verder.

 

Eieren zoeken

Een mooie traditie met Pasen is eieren zoeken. Een leuke bezigheid voor de kinderen. Je kunt ervoor kiezen om zelf eieren te beschilderen en te verstoppen of kies voor kleine paaseitjes om het wat moeilijker te maken. Vergeet alleen niet waar je de eieren hebt verstopt, voor je het weet vind je deze zomer nog een ei in de tuin of je huis.

 

Paasbrunch of -diner

De Paasdagen gaan vaak gepaard met heerlijk eten. Een Paasontbijt, -brunch of diner is hier geen uitzondering op. Heerlijk wakker worden en aanschuiven aan een gezellig gedekte tafel. Lekkere zoete en hartige gerechten zoals een eitje, quiche en verse broodjes. Maak het af met frisse sapjes of een glaasje bubbels. Een lange wandeling in de natuur en vervolgens afsluiten met een heerlijk diner.

 

Aan de wandel

Bij mooi weer kun je er voor kiezen om een lekker stuk te gaan wandelen. Dit is natuurlijk een heerlijke afwisseling tussen al het lekkere eten door maar ook nog eens gezellig. Kies voor een park of wandel lekker door de buurt. Wil je er echt op uit? Maak dan een heerlijk ommetje door het bos of ga voor een strandwandeling.

 

 

Paas Verwenmenu bij het Witte Paard

Dit jaar is er nog veel onzeker rond de paasdagen. De kans is groot dat ook deze feestdagen net even anders gaat dan andere jaren. Toch is er vanuit het Witte Paard een zekerheid: met het Paas Verwenmenu heb je gegarandeerd een heerlijke paasdiner.

Het verwenmenu is een heerlijke proeverij van diverse gerechtjes die je gemakkelijk kunt delen. Geniet bijvoorbeeld van een lekkere focaccia met eiersalade en bieslook of smul van een lekker vanille panna cotta. Het Paasmenu is beschikbaar op 2,3,4 en 5 april. Bestel snel zodat je zeker bent van een overheerlijk Pasen.

Naast het heerlijke Paas verwenmenu kun je natuurlijk ook genieten van andere overheerlijke gerechten en borrelplanken. Kies jouw heerlijke menu hier.

Namens het Witte Paard een vrolijk Pasen gewenst!