Creëer jouw favoriete thuisrestaurant met het Witte Paard

Lekker buiten de deur eten in je lievelingsrestaurant zit er even niet in. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om het restaurant-gevoel in huis te halen. In deze blog geeft het Witte Paard je een aantal tips om jouw huis om te toveren in je favoriete thuisrestaurant!

 

Zorg voor een gezellige sfeer

Maak het thuis gezellig door een restaurant sfeer te creëren. Leg een mooi tafelkleed over de eettafel, haal het mooie servies van zolder of uit de kast en zet kaarsjes op tafel. Door het net even anders aan te pakken dan bij een ‘gewone’ maaltijd, wordt het thuis dineren een heuse restaurant-ervaring.

 

Goed gezelschap

Gezelligheid valt en staat met goed gezelschap. Kies een select groepje waarmee je samen wilt genieten van een goede maaltijd. Mogen er wat minder mensen op bezoek komen? Maak er dan een romantisch diner voor twee van of ga gezellig borrelen met een vriend(in). Zorg voor een leuk spelletje zodat je samen lekker lang kunt tafelen.

 

Diner aan huis

Wil jij het ultieme thuisrestaurant creëren? Zorg dan voor een overheerlijke maaltijd. Kook de heerlijkste maaltijden van bijvoorbeeld lokale of seizoensproducten. Ben je geen keukenprins(es) of heb je niet zoveel tijd? Ga dan op zoek naar leuke afhaal- of bezorgmogelijkheden bij jou in de buurt en laat je verrassen door de lekkerste gerechten. Zo ben jij voorzien van een heerlijk diner en support je de horeca-branche.

Thuis dineren op Valentijnsdag

14 februari is het Valentijnsdag, een dag die je niet ongemerkt voorbij kunt laten gaan. Verras jouw geliefde met een heerlijk Valentijn Verwenmenu van het Witte Paard. Het gehele Valentijnsweekend kun je het verwenmenu bestellen. Geniet van een heerlijk diner, bestaande uit een proeverij van diverse gerechtjes. Creëer een romantische sfeer door de tafel te decoreren met bijvoorbeeld kaarsen of rozenblaadjes en geniet van een gezellig avond samen.

 

Afhalen of bezorgen bij het Witte Paard

Iedere vrijdag, zaterdag en zondag kun je het restaurant-gevoel in huis halen met de lekkerste menu’s van het Witte Paard. Wij verzorgen een heerlijke driegangen menu’s, borrelhappen en de lekkerste verse maaltijdsoep. Bekijk snel wat er dit keer op het menu staat. Al onze gerechten zijn gemaakt van verse ingrediënten en hoef je alleen nog maar thuis op te warmen. Je kunt je bestelling bij ons afhalen of laten bezorgen. Lees meer over de mogelijkheden voor bezorgen en afhalen.

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de lekkerste gerechten van het Witte Paard of over afhalen of bezorgen? Kijk dan hier. Wil je direct bestellen? Dat kan via onze bestelpagina.