De voordelen van een kleine bruiloft

Het Witte Paard zet een aantal voordelen van een kleine bruiloft voor je op een rij. Lees snel verder!

 

De voordelen van een kleine bruiloft

Steeds meer mensen kiezen voor een kleine bruiloft. Zeker in corona-tijd gelden er regels voor onder andere het aantal aanwezigen. Maar een kleine bruiloft hoeft zeker niet minder te zijn dan een grote bruiloft. Het Witte Paard zet een aantal voordelen en mogelijkheden van een kleine bruiloft voor je op een rij.

 

Een intieme sfeer

Doordat er momenteel minder gasten aanwezig mogen zijn bij een bruiloft, is dit een uitgelezen kans om een intieme sfeer te creëren. Doordat je minder gasten op de bruiloft hebt, heb jij meer aandacht voor hen en zij voor jou. Bovendien zullen de gasten die tot het selecte groepje genodigden behoren zich vereerd voelen dat ze aanwezig mochten zijn.

Minder hoge kosten

Hoe meer gasten, hoe meer je betaalt. Een kleine bruiloft betekent daarom vaak minder hoge kosten. Door minder kosten te hebben omdat er minder gasten zijn, heb je meer budget voor andere zaken. Zo kun je uitpakken met bijvoorbeeld het diner. Kies bijvoorbeeld voor vijf gangen in plaats van drie.

 

Makkelijker plannen

Een kleiner huwelijk is een stuk makkelijker te plannen. Naast een hoop organisatorische dingen, scheelt dit ook stress. Zo is het gemakkelijker om een tafelindeling te maken, minder werk om goody bags samen te stellen en je hoeft geen grote ruimtes te versieren. Daarnaast is juist nu de keuze in trouwlocaties een stuk groter omdat je locatie minder groot hoeft te zijn.

Pak uit met het diner

Doordat je een kleiner gezelschap hebt, kun je meer tijd en aandacht besteden aan het diner. Geef het diner een prominente rol door uit te pakken met het aantal gangen of maak indruk met een heerlijk thema. Zorg hierbij voor een uitgebreide keuze aan drankjes en maak het diner onvergetelijk. Bekijk hier de mogelijkheden bij het Witte Paard.

 

Dubbel feest

Wil je toch graag het grote feest met veel gasten? Dan is er altijd nog de optie om twee keer feest te vieren. Houd de ceremonie en het diner klein en intiem met je daggasten en plan het grote trouwfeest voor volgend jaar. Zo heb je dubbel feest!

 

Intiem trouwen bij het Witte Paard

Ook bij het Witte Paard ben je met een kleine bruiloft van harte welkom. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een kleine bruiloft bij het Witte Paard? Bekijk dan onze trouw map of neem contact met ons op.

 

Zie je het toch nog niet zitten om te trouwen in corona-tijd? Dan kun je altijd alvast beginnen met inspiratie opdoen. Lees onze blog ‘De leukste ideeën voor uw trouwfeest’ met tips over onder andere de locatie, het gastenboek en nog meer!