4 tips voor een geslaagd bedrijfsfeest

Wilt u uw medewerkers bedanken voor hun inspanningen de afgelopen tijd? Organiseer een bedrijfsfeest. Dé uitgelezen kans om uw collega’s eens buiten het werk om te leren kennen.

Benieuwd hoe u het beste een bedrijfsfeest kunt organiseren? Wij geven u een aantal tips om het tot een succes te maken. Lees snel verder.

 

Tip 1: begin op tijd met plannen

Een bedrijfsfeest plannen kost aardig wat tijd. Het is daarom raadzaam om op tijd te beginnen. Er zijn veel dingen waar u rekening mee moet houden. Om te beginnen het budget. Vervolgens begint u met dingen die als eerste vastgelegd moeten worden, zoals de locatie en een datum. Daarna kunt u andere zaken regelen, zoals de invulling en het entertainment.

 

Het Witte Paard helpt u graag met het bedenken van de leukste ideeën voor uw bedrijfsfeest.

 

Tip 2: kies voor een thema

Om uw bedrijfsfeest net iets spannender en unieker te maken, kunt u kiezen voor een thema.

Een thema kan gemakkelijk worden toegepast door de juiste accessoires en decoraties te gebruiken. Overleg eventueel met de locatie wat de mogelijkheden zijn. U kunt het thema helemaal afmaken door een dresscode te bepalen. Collega’s/medewerkers dragen op deze manier hun steentje bij aan het bedrijfsfeest.

 

Inspiratie voor een leuk thema? In onze vorige blog leest u de top vijf leukste themafeesten.

Tip 3: enthousiasmeer uw collega’s

Een bedrijfsfeest is natuurlijk hartstikke gezellig. Vergeet daarom niet uw medewerkers of collega’s te enthousiasmeren. Maak een poster of flyers en verspreid deze op kantoor. Vraag collega’s om mee te helpen met de organisatie, zodat ze betrokken zijn bij het bedrijfsfeest.

 

 

Tip 4: kies voor entertainment

Een simpel feest kan vaak opgeleukt worden door te kiezen voor entertainment. Boek een leuke DJ die zorgt voor goede muziek of boek een band. Naast muziek kan het ook leuk zijn om een act te verzorgen of in te huren. Staat uw budget dit niet toe? Vraag eens rond bij collega’s of er iemand is die goed kan zingen, dansen of over een ander talent beschikt, succes verzekerd!

 

Bedrijfsfeest bij het Witte Paard

Het Witte Paard biedt u verschillende mogelijkheden wat betreft een bedrijfs- of personeelsfeest. Er zijn diverse arrangementen waar u uit kunt kiezen. Deze arrangementen kunnen aangepast worden naar uw specifieke wensen. Wij staan voor u klaar voor zowel een groot als klein feest.

Kijk op https://wittepaard.nl/zakelijk/bedrijfsfeest/ voor de mogelijkheden voor een bedrijfsfeest bij het Witte Paard.

 

Bij het Witte Paard denken we graag met u mee over de mogelijkheden voor een bedrijfsfeest. Bezoek onze website voor inspiratie of neem contact met ons op.