Sfeervolle feestzaal voor personeelsfeest

Z

Uitstekend bereikbaar

Z

Voor kleine en grote partijen

Z

Complete ontzorging

Home » Sfeervolle feestzaal voor personeelsfeest

Kies een sfeervolle feestzaal voor uw personeelsfeest

Heeft u binnenkort iets te vieren met uw medewerkers? Dan heeft het Witte Paard de ideale zaal voor een personeelsfeest. Of u nu een party geeft vanwege behaalde successen of vanwege een jubileum, wij bieden de juiste entourage. Ook hebben wij een sfeervolle feestzaal voor een personeelsfeest als u jaarlijks uw medewerkers trakteert op een fuif. Boekt u een feestruimte bij ons? Dan zorgen wij dat alles voor het feest piekfijn in orde is: van de aankleding en het ontvangst tot en met de hapjes en drankjes.

Ontdek een zaal voor uw personeelsfeest van het juiste formaat

In ons mooie partycentrum kunt u terecht voor grote en kleine partijen. Misschien wilt u alleen met de medewerkers van een bepaalde afdeling feestvieren omdat ze hun targets ruimschoots hebben gehaald? Of misschien trakteert u het complete bedrijf op een spetterende party? Hoe groot het gezelschap en de reden van de feestelijkheid ook is, het Witte Paard heeft een sfeervolle feestzaal voor uw personeelsfeest. Zo hebben wij ruimtes voor 60, 100 of 300 gasten. Ook kunnen wij onze twee grote zalen samenvoegen waardoor er een extra grote zaal voor een personeelsfeest ontstaat.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Meesterzaal

Meesterzaal

De Meesterzaal is geschikt voor feesten en bruiloften tot maximaal 300 gasten. De zaal beschikt over een aangelegen serre. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

Tevens is er de mogelijkheid om de Meesterzaal en de Gildezaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gildezaal

Gildezaal

De Gildezaal is geschikt voor 100 personen. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

De zaal beschikt over een aangelegen serre. Tevens is er de mogelijkheid om de Gildezaal met de Meesterzaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gallery zaal

Gallery zaal

Onze Gallery zaal is een sfeervolle ruimte voor een wat kleiner gezelschap tot 60 gasten.

Het zaaltje kan ook worden ingezet voor een zittend diner, een buffet of walking diner voorafgaand aan het feest, of na afloop van een receptie.

Een sfeervolle feestzaal voor een personeelsfeest compleet met arrangement

Behalve de juiste ruimte kunnen wij u ook mooie arrangementen bieden voor de party voor uw personeel. Wat denkt u bijvoorbeeld van ons Grill-feest? Hierbij stelen onze koks de show tijdens de live cooking van de saté en scampi’s. De sfeer in de zaal voor het personeelsfeest wordt tijdens dit arrangement ook nog opgepept door een salsaworkshop. Of trakteer uw medewerkers op een heerlijk warm buffet met ons arrangement All-in Dinerbuffet. Wilt u uw personeelsfeest op uw eigen manier organiseren? Dat kan natuurlijk ook!

Dineren met uw bedrijf met een zakelijk diner

Nieuwsgierig?

Wilt u graag uw feest bij ons vieren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Heerlijke drankjes tijdens uw Themafeest

Profiteer van onze goede bereikbaarheid en optimale dienstverlening

Het Witte Paard biedt veel mogelijkheden voor een grandioze party voor uw medewerkers. Van een sfeervolle feestzaal voor een personeelsfeest tot en met het entertainment. Bovendien ligt ons partycentrum op een goed bereikbare locatie voor zowel automobilisten als reizigers met het openbaar vervoer. Wilt u meer weten over een zaal voor een personeelsfeest, onze arrangementen of verdere mogelijkheden? Bel naar 015 310 91 80, stuur een e-mail naar info@wittepaard.nl of vraag direct een offerte aan.

Ook interessant:

Huwelijksfeest | Sfeervolle feestzaal voor bedrijfsfeest | Personeelsfeest organiseren

Contact

Via onderstaand formulier kunt u meer informatie aanvragen over cateringsmogelijkheden, feesten, diners, etc. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.